Selecteer een pagina

Waarom deze vacature?
Jan, onze gerespecteerde medewerker van onze constructieafdeling, gaat binnenkort van zijn welverdiende pensioen genieten! Vandaar deze vacature.

Wat ga je doen?

  1. Als constructiemedewerker heb je de volgende taken
  2. Onderhoud aan bestaande machines
  3. Construeren van nieuwe machines
  4. Bedenken van aanpassingen en verbeteringen
  5. Nieuwe concepten ontwikkelen

Wij werken hoofdzakelijk voor bloembollenkwekers in onze regio. Vaak moeten hiervoor speciale machines ontwikkeld worden omdat deze in de reguliere handel niet te verkrijgen zijn. Tevens komt het voor dat bestaande machines moeten worden aangepast.

Wie ben jij?
Als monteur werktuigbouw / constructiemedewerker heb jij het volgende profiel

  1. Een afgeronde MBO opleiding niveau 3 / 4
  2. Zelfstandig kunnen werken
  3. Mee kunnen denken met onze klanten en van informatie kunnen voorzien

Naast deze zaken is ook jouw persoonlijkheid belangrijk. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een collegiale sfeer en een aanpakkersmentaliteit. Doorzettingsvermogen is belangrijk en samenwerking met andere collega’s maakt ons tot een team.

Wat bieden wij?
Hollands Noordkop is een stabiele, financieel gezonde organisatie waar goed voor de medewerkers wordt gezorgd. Wij bieden een 4 daagse werkweek met flexibele werktijden, zodat er naast hard werken ook extra tijd is voor ontspanning. Eens in de 5 weken heb je dienst op de zaterdagmorgen. De cao Metaal en Techniek wordt gevolgd en het salaris is marktconform. Het betreft hier een fulltime functie.

Waar ga je werken?
Hollands Noordkop is een begrip in de regio, al 40 jaar voorziet Hollands Noordkop haar klanten van Massey Ferguson tractoren, Toyota vorkheftrucks en van diverse gerenommeerde merken aan werktuigen. De werkplaats heeft vele jaren kennis in huis en is voorzien van de nieuwste apparatuur. Met zo’n 15 mensen wordt er hard gewerkt aan innovatieve oplossingen voor met name bloembollenkwekers, melkveehouders, akkerbouwers en gemeentelijke instanties.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u nog vragen, neem dan contact op met George Looijesteijn, directeur van Hollands Noordkop. Hij is te bereiken via George@HollandsNoordkop.com of 0223-525060.

Download vacature

Pin It on Pinterest

Share This