Selecteer een pagina

Beddenfrees Hollands Noordkop

Al zo lang er van grond ontsmettings middelen gebruikt word gemaakt maakt fabriceert en levert Holland Noordkop BV de juiste machines om deze middelen zo goed mogelijk aan te kunnen brengen.

Onze bedden frees kenmerkt zich door een zeer goed mengende werking. Zoals uit testen is gebleken werken de beschikbaar middelen het best wanneer zo goed mogelijk door de bovenlaag heen worden gefreest. Wij maken hier gebruik van een voor ons ontworpen frees van Massano met een speciale (Frangitter) mengrotor. Deze speciale rotor is voorzien van zeer veel messen die onder een hoek aan de rotor zijn bevestigd. Hierdoor krijgen we niet alleen een rondgaande beweging als bij een normale frees, maar ook een zijdelingse beweging. Hierdoor, en door de speciale vorm van het mes heeft deze frees de best mengende werking mogelijk. De frees aan de zijkante voorzien van platen om het bed bij elkaar te houden.

De machines worden voorzien van een Hardi spuitset met een 300 of 600 liter tank. Het spuitgarnituur bestaat uit 4 of 5 doppen afhankelijk van de werkbreedte en is voorzien van een handmatige drukregelaar. Uiteraard zijn er mogelijkheden de machine te voorzien van een elektrische aan en uit schakelaar of van een registratie of zelfregelende spuitcomputer.

Deze onderdelen worden op een frame gemonteerd die voorzien goot bemeten loopwielen. Ook zijn er padschijven om de diepte van uw pad te kunnen bepalen. Aan de achterzijde word de gefreesde en gemengde grond aangedrukt door een zware nokkenrad rol. Dit is een vorenpakkerrol die het hele bed weer netjes aandrukt en zorgt voor een goede water huishouding op het bed.

De laatste jaren zijn er ook weer stooibare middelen op de markt welke diverse klanten tijdens het beddenfrezen toe wil voegen. Hiervoor gebruiken wij pneumatische strooier van het merk APV.

Al met al een concept wat al jaren toegepast wordt met enkele verbeteringen om aan de huidige tijd en inzichten te voldoen !!!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This