Selecteer een pagina

Fella 600x380 schijfenmaaier

Fella Schijvenmaaiers

De Fella schijvenmaaiers maaien zuiver en soepel. Verkrijgbaar in achteraanbouw, frontaanbouw en in getrokken uitvoering.

Achteraanbouw

Fella inline-schijvenmaaiers maaien zuiver door de extreem platte maaibalk met elliptisch gevormde schotels. De maaiers zijn uitgerust met vier tot zeven maaischijven en leverbaar in werkbreedtes van 1,66 tot 2,82 meter.

Fella SM 991 Achteraanbouw

 

Schijvenmaaiers met compacte haakse aandrijfunits

De keuzemogelijkheden voor schijvenmaaiers met haakse aandrijfunits zijn uitgebreid. Denk daarbij aan de maaibreedte, maar ook in opklapmogelijkheden, kneuzers of dwarstransportbanden. Vraag uw dealer naar de details.

Frontaanbouw

Fella biedt schijvenmaaiers met een compacte bok voor driepuntsaanbouw, een pendelbok voor aanbouw met snelkoppeling en pendelbok met snelkoppeling en sideshift.

105_xx_0_1

Getrokken

Fella heeft getrokken schijvenmaaiers met hefarm-ophanging. De werkbreedte is drie meter en de maaiers zijn uitgerust met zes maaischijven. Ook is een kneuzer met veertanden, een rollenkneuzer met rubberen profielelementen mogelijk. De serie schijvenmaaiers met wielondersteuning hebben, ondanks de grote werkbreedte (drie en vier meter), een hoge wendbaarheid.

Getrokken Schijvenmaaier SM 401

 

Download hier de folder PDF logo 40 x 40         Download hier de folder PDF logo 40 x 40

Compacte haakse aandrijving            Tandwielaandrijving

 

 

Pin It on Pinterest

Share This