Selecteer een pagina

Schudder 600x380

Schudders

Door de grote overlapping van de rotoren van de Fella schudders vindt er een betere gewasopname en homogene verdeling van het gemaaide gras plaats. De Fella Super-C-veertanden zorgen voor een langere levensduur en effectieve schudwerking. Achteraanbouw en getrokken Fella geeft ruime keuze uit schudders in de driepuntsaanbouw en getrokken schudders op een dolly. Zwadharken Het Fella assortiment zwadharken is groot. Zowel in front- als achteraanbouw als ook getrokken, met zij- en middenafleg en met 1, 2 of 4 rotoren.

Achteraanbouw

Voor lichte trekkers heeft Fella harken met vaste driepuntsbok en een werkbreedte van 3,40 en 3,60 meter. Zwadharken met driepuntsaanbouw voor standaardtoepassingen hebben een werkbreedte van 3,40 tot 4,50 meter.

Getrokken

In de getrokken uitvoering biedt Fella verschillende mogelijkheden. Zo is er een treintje-uitvoering met één rotorhark en een werkbreedte van 4,20 meter. Ook zijn er harken voor het maken van een zij-zwad met 2 rotorharken en een traploos verstelbare werkbreedte van 3,10 – 6.30 meter. Drie modellen in de frame-uitvoering met zijafleg zijn verkrijgbaar. Ook levert Fella een hark met middenafleg met twee rotorharken. Het topmodel TS 4000 heeft zelfs vier rotoren en een variabele werkbreedte tot 12,50 meter.

 

Download hier de folder PDF logo 40 x 40

 

WAAROM EEN SCHUDDER VAN FELLA?

FELLA bracht al in 1963 zijn eerste schudder op de markt. De sindsdien vergaarde kennis wordt tegenwoordig weerspiegeld in de constructie en betrouwbaarheid van de schudders van FELLA. Een bijzonder kwaliteitskenmerk bij de FELLA schudders is naast de optimale bodemvolging de overlapping van de tanden. Deze is bij FELLA zeer groot, wat zorgt voor de beste menging van het gewas en een uitstekend schudbeeld.

 

SUPER C – HET KWALITEITSKENMERK

Het kwaliteitskenmerk Super C staat garant voor de hoogste kwaliteit en staat voor de langste levensduur. De bij FELLA gebruikte tanden moeten in een testcyclus 200.000 aanslagen zonder schade doorstaan. Dan pas mogen deze worden ingebouwd bij FELLA. Al bij de productie worden de tanden door speciale bewerkingen afgesteld op stabiliteit, elasticiteit en duurzaamheid. Met een tanddiameter van 9,5 mm, een wikkeldiameter van 70 mm en zes wikkelingen is de SUPER C-tand een van de krachtigste op de markt en typisch voor de hoge productiekwaliteit van elke FELLA schudder.

 

Pin It on Pinterest

Share This