Selecteer een pagina

master-top-page

Hardi Master Plus gedragen veldspuiten

Simpel, robust en gemakkelijk in gebruik.

Alle belangrijke functies van de Master Plus zijn ongeevenaard. De geintegreerde Quick Hitch, het overzichtelijke Manifold vloeistofsysteem en het veelzijdige spuitboombereik zijn enkele van de belangrijkste functies die bijdragen aan gebruiksvriendelijkheid en efficient spuiten.

Turbo Filler Hardi Masterplus

TuboFiller

De TuboFiller is een invoertrechter met een grote capaciteit, waardoor het vullen van chemicalien snel en gemakkelijk kan plaatsvinden. De unieke TurboDeflector creeert een krachtige vloeistofcirculatie in de trechter en mengt alle soorten chemicalien snel en veilig.

Quick Hitch Hardi Masterplus

Quick Hitch

De Quick Hitch (cat.II) vormt een geintegreerd onderdeel van het chassis, wat een snelle en veilige aankoppeling aan de trekker verzekert.

Tank Hardi Masterplus

Tank

De tank is gemaakt van een uiterst schokbestendig polyethylene en voorzien van een diepe zuigput, die zorgt dat de tank helemaal wordt geleegd, ook op hellingen. Dankzij het ontwerp kan de tank eenvoudig en efficient worden gereinigd door middle van een tankreinigingsnozzle.

Tankinhoud: 1000 – 1200 – 1500 – 1800 L

Hardi Twin Stream 1             Hardi Twin Stream 2

Hardi Twin Stream

De Hardi Twin heeft zich bewezen als het beste en betrouwbaarste spuitsysteem ter wereld. De unieke vorm van luchtondersteuning voorziet in een fantastische driftregeling, maakt de hoogste arbeidsproductiviteit mogelijk en levert een aanzienlijke besparing aan gewasbeschermingsmiddelen op. De werksnelheid van een Twin veldspuit staat gelijk aan die van twee conventionele veldspuiten. Gemiddeld worden 16% minder gewasbeschermingmiddelen gebruikt en vergelijking met conventionele spuittechnieken. De Twin Stream is verkrijgbaar in spuitbreedtes van 12 en 15 meter. De hoek van het luchtgordijn en de spuitdoppen is naast de afstelling van de luchtsnelheid een belangrijk kenmerk bij het minimaliseren van de drift en het optimaliseren van de bedekking.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This