Selecteer een pagina

Hollands Noordkop heeft het 40 jarige jubileum zeer uitgebreid gevierd op de mechanisatiebeurs in Vijfhuizen.

Hollands Noordkop is reeds 40 jaar actief in de polder. Gestart in een bloembollenschuur, tegenwoordig gevestigd in een hypermodern pand in het hartje van Breezand.

Als dienstverlenend bedrijf zijn wij werkzaam in de landbouwmechanisatie alsmede in de industrie. De relaties met wie wij zaken doen zijn bloembollenkwekers, akkerbouwers, veehouders en industriële partners. Het productenpalet bestaat uit Massey Ferguson tractoren en Toyota vorklifttrucks en pallettrucks alsmede een groot scala aan werktuigen. Tevens ontwikkelen wij speciaal producten die naar wens op maat gemaakt worden.

Massey Ferguson is een uitstekende tractor die het in het noordelijk zandgebied geweldig doet. De allernieuwste 6700 serie haalt zelfs 200PK! uit een 4 cilinder AgcoPower motor. Met een mooie gewichtsverdeling is hij bij menigeen favoriet.

De Toyota vorklifttruck is geheel gerestyled en van de allernieuwste snufjes voorzien, dit alles om het werken voor u zo prettig mogelijk te maken.

Met 15 medewerkers staan wij voor u klaar als team HNK, voor het verlenen van service en/of onderhoud aan uw tractor, heftruck of werktuig. Ons team heeft al een lange staat van dienst en velen zijn al jaren bij ons werkzaam.

Mocht u ook interesse hebben om bij zo’n mooi bedrijf als HNK te werken kunt u te allen tijde solliciteren. Wij zijn op zoek naar een vertegenwoordiger voor langs de weg en tevens zijn wij op zoek naar monteurs. Hierbij gaan onze gedachten uit naar mensen met enige ervaring en geschoold op niveau 3-4 maar ook een nieuwe leerling monteur voor het komende jaar is bij ons van harte welkom. Op zaterdagmorgen kan hij alvast proefdraaien en kijken of het hem wat lijkt. Hebben wij uw interesse gewekt, schroom dan niet om te bellen of te schrijven.

 

Pin It on Pinterest

Share This