Selecteer een pagina

Iedere dag vertrouwen vele professionals op de reinigingsapparatuur van Kärcher. Dankzij de talloze innovaties zorgen wij er steeds voor dat de gebruikers binnen de verschillende doelgroepen snel en uiterst efficiënt hun werk kunnen blijven doen.

Onze klanten staan bij alles wat wij bij Kärcher doen centraal, zo ook dit voorjaar. Met de start van het voorjaar lanceert Kärcher de campagne KÄRCHER MAAKT JOU DE MÄN. Met deze campagne willen wij duidelijk maken dat een klant van Kärcher niet zomaar iemand is die reinigt. Met Kärcher wordt men de MÄN die het verschil maakt. Iedere dag weer. Tijdens de campagne die loopt van maart tot en met juni 2015 ontvangt iedereen bij aankoop van reinigingsapparatuur uit de voorjaarsbrochure gratis een uniek gepersonaliseerd ‘MÄN’ of ‘WOMÄN’ shirt.

Innovaties

Ook dit voorjaar zijn er weer tal van innovaties opgenomen in de voorjaarscampagne. Zo presenteert Kärcher in de voorjaarscampagne de nieuwe range warmwater hogedruktrailers. Deze HDS-trailers zijn leverbaar in verschillende vermogensklassen en zijn voorzien van een wateronthardingssysteem, warmteterugwinning en een vorstbeschermingssysteem. De Eco!efficiency-stand zorgt voor een aanzienlijke brandstofbesparing.

Ook nieuw zijn de professionele stoomreinigers die doeltreffend vuil bestrijden met warmte en druk, zonder chemische producten. Voorbeeld is de compacte SG 4/4 die krachtig en hygiënisch reinigt.

In het assortiment koudwater hogedrukreinigers is de ultra compacte HD 5/11 P Plus nieuw. Hij brengt eersteklas mobiliteit, automatische drukontlasting en is geschikt voor staand en liggend gebruik.

Bij de schrob-/zuigmachines is er ook nieuws. De BD 38/12 C is de nieuwe uiterst compacte en wendbare schrob-/zuigmachine met discborstel en krachtige Li-ion batterij.

Alles weten over de voorjaarscampagne van Kärcher? informeer bij Tom Knoop of Patrick Venema

 

152141007_Karcher_BAN_946x260_WT1

Pin It on Pinterest

Share This