Selecteer een pagina

Waarom deze vacature?
Om onze groei in de toekomst te waarborgen willen wij nieuwe monteurs het vak vanaf het begin bijbrengen. Vandaar deze vacature.
Wat ga je doen?
Als leerling monteur heb je de volgende taken

  1. Onderhoud aan bestaande tractoren en werktuigen
  2. Afleveren van nieuwe machines
  3. Samen met collega’s complexe storingen verhelpen

Wij werken hoofdzakelijk voor bloembollenkwekers in onze regio.

Massey Ferguson is een van onze hoofdproducten waar jij aan mag werken.
Wie ben jij?
Als leerling monteur heb jij het volgende profiel

  1. Een afgeronde VMBO opleiding
  2. Aanleg om te sleutelen
  3. Trek hebben in techniek!

Naast deze zaken is ook jouw persoonlijkheid belangrijk. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een collegiale sfeer en een aanpakkersmentaliteit. Doorzettingsvermogen is belangrijk en samenwerking met andere collega’s maakt ons tot een team.

Wat bieden wij?
Hollands Noordkop is een stabiele, financieel gezonde organisatie waar goed voor de medewerkers wordt gezorgd. Wij bieden een 4 daagse werkweek met flexibele werktijden, zodat er naast hard werken ook extra tijd is voor ontspanning. Eens in de 5 weken heb je dienst op de zaterdagmorgen. De cao Metaal en Techniek wordt gevolgd en het salaris is marktconform. Het betreft hier een fulltime functie.

Waar ga je werken?
Hollands Noordkop is een begrip in de regio, al 40 jaar voorziet Hollands Noordkop haar klanten van Massey Ferguson tractoren, Toyota vorkheftrucks en van diverse gerenommeerde merken aan werktuigen. De werkplaats heeft vele jaren kennis in huis en is voorzien van de nieuwste apparatuur. Met zo’n 15 mensen wordt er hard gewerkt aan innovatieve oplossingen voor met name bloembollenkwekers, melkveehouders, akkerbouwers en gemeentelijke instanties.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u nog vragen, neem dan contact op met George Looijesteijn, directeur van Hollands Noordkop. Hij is te bereiken via George@HollandsNoordkop.com of 0223-525060.

Download vacature

Pin It on Pinterest

Share This