Selecteer een pagina

Juwel

De Juwel generatie gemonteerde omkeerbare ploegen combineert betrouwbaarheid van gebruik, bedieningscomfort en hoge werkkwaliteit op een ongeëvenaarde manier. 
De rotatiebesturing TurnControl maakt de ploegrotatie bijzonder veilig en de grote vrije ruimte tussen het steunwiel en de grond draagt ​​bovendien bij tot de veiligheid.

  • De elektrohydraulische besturing van het omzetapparaat maakt het mogelijk om de ploegkanteling rechtstreeks vanuit de cabine van de tractor in te stellen en op te slaan. De ingestelde helling kan ook worden opgeheven voor het ploegen van de eerste of laatste, ondiepere voor.
  • Nieuwe skimmers met een verbeterde vorm en geoptimaliseerde beenpositie zorgen voor verstoppingsvrij ploegen, zelfs onder moeilijke omstandigheden. De werkdiepte en hoek kunnen eenvoudig en zonder gereedschap worden aangepast.
  • De Juwel heeft DuraMaxx-lichamen, waarvan de risters en lamellen worden vervaardigd zonder boor- of ponsgaten. Hierdoor kan speciaal slijtvast gereedschapsstaal worden gebruikt voor maximale hardheid en een overeenkomstig lange levensduur.
  • In de versies M en MV is de Juwel ook verkrijgbaar met een hydraulisch omkeerapparaat.

Pin It on Pinterest

Share This