Selecteer een pagina

Massey Ferguson 4700 serie, Definitie van uitstekend ontwerp

Massey Ferguson heeft altijd gezorgd voor innovatieve maar praktische oplossingen voor de behoeften van agrariërs en de uitdagingen van deze tijd. De Massey Ferguson 4700 Global Series zet deze traditie voort en biedt een zeer moderne, hoogwaardige, solide en rechttoe-rechtaan serie tractoren die uitstekend rendement bieden voor alle soorten agrariërs over de hele wereld.

Met zijn geheel nieuwe, maar eenvoudige ontwerp dat wordt gefabriceerd in moderne fabrieken over de hele wereld en met zijn efficiënte aandrijvingen en hoge niveau aan comfort is de MF 4700 absoluut ontworpen om het werkpaard van de wereld te worden. Hij biedt uitzonderlijke waar voor uw geld in elke branche!

Hoog koppel bij laag toerental

De 3,3 liter AGCO Power-driecilindermotor staat bekend om zijn betrouwbaarheid, robuustheid en zuinigheid. Daarom vormt hij het hart van de MF 4700-serie, waar hij 75 tot 95 pk levert. Omdat tractor en motor van dezelfde fabrikant zijn, kunt u erop vertrouwen dat de productkwaliteit van hetzelfde hoge niveau is en dat de compatibiliteit en het rendement gewoon niet beter kunnen. De motoren in de MF 4700-serie tractoren hebben allemaal een ontwerp met lange slag dat zorgt voor een hoog koppel over een breed snelheidsbereik. Het maximale koppel wordt al op lage motorsnelheid bereikt: 1500 tpm op het model MF 4708. Met een laag nominaal motortoerental van slechts 2200 tpm wordt niet alleen diesel bespaard, maar blijven lawaai en slijtage ook op een laag niveau. Zo krijgt u lagere brandstofkosten en een prettiger gebruikservaring.

De Massey Ferguson 4700-serie tractoren hebben een geheel nieuwe gesynchroniseerde transmissie die in totaal twaalf versnellingen vooruit en twaalf versnellingen achteruit biedt dankzij twee groepen. Zes versnellingen zitten in het bereik van 4 – 12 km/u dat vooral gebruikelijk is voor veldwerk; de maximale snelheid is 40 km/u. De juiste snelheid voor een taak wordt gemakkelijk gekozen met versnellingshendels die binnen handbereik van de chauffeur zijn opgesteld maar geen belemmering vormen bij het in- en uitstappen. De droge koppeling met één plaat is gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.

Nadruk op comfort en gebruiksgemak

Een tractor die is ontworpen met eenvoud als uitgangspunt hoeft daarom nog geen spartaanse bedieningsplek te hebben. De MF 4700-serie tractoren is vanaf het begin ontworpen met de nadruk op comfort en gebruiksgemak zodat ook zwaar werk plezierig is.

Grijprails aan de buitenkant van het bestuurdersplek (open versies) of op de grote deuropeningen zorgen voor gemakkelijke toegang tot de treden die direct op de machine zijn gemonteerd. Een lage transmissietunnel zorgt voor de ruimste cabine op de markt.

 

Klik hier voor de brochure

 

model max. vermogen (pk) Max. koppel (Nm)* Transmissie type Motortype Cabine type
MF 4707 75 312 Mechanisch Synchroshift – 12×12 3,3 liter / 3-cilinder cabine/open
MF 4708 85 347 Mechanisch Synchroshift – 12×12 3,3 liter / 3-cilinder cabine/open
MF 4709 95 355 Mechanisch Synchroshift – 12×12 3,3 liter / 3-cilinder cabine/open

* bij 1600 tpm

Pin It on Pinterest

Share This