Selecteer een pagina

Massey Ferguson 6700 S Machine of the Year 2017 – middelste vermogenscategorie

Massey Ferguson is trots aan te kondigen dat haar ’S Effect’ zijn vruchten afwerpt en voor succes heeft gezorgd op de SIMA show in Parijs.

Hier stemde een jury van 17 Europese toonaangevende agrarische vakbladen voor de MF 6718 S. Waardoor deze trekker de titel ‘Machine of the Year’ in het middelste vermogenssegment op zijn naam kan schrijven.

De MF 6718 S is de meest krachtige viercilinder trekker op de markt. De viercilinder trekker is uniek omdat hij het vermogen en zeker het koppel van een zescilinder levert. Door zijn compacte afmetingen is het de meest wendbare 200pk trekker momenteel beschikbaar.

Het ’S Effect’ betekent dat de MF 6718 S voordelen biedt op elk vlak, en volgt uit de strategie van Massey Ferguson om lichtgewicht en compacte trekkers te ontwikkelen. Hierdoor is de trekker net zo goed in te zetten voor zwaar trekwerk, verplegingswerk, maar ook bij voorlader werkzaamheden op de boerderij. Hier komt bij dat de trekker door zijn sublieme vermogens – gewichtsverhouding enorme prestaties levert op de weg tijdens transportwerkzaamheden.

 

Lees hier meer over de Massey Ferguson 6700 S

 

Pin It on Pinterest

Share This