Selecteer een pagina

Massey Ferguson biedt 5 jaar zekerheid

Massey Ferguson bied u een machine met een kwalitatief hoog niveau. Ondanks de hoge technische specificaties en know-how van de fabrikant blijft het natuurlijk een machine. Om uw veiligheid en veel rijplezier te garanderen, zonder onverwacht hoge kosten, biedt Massey Ferguson u naast een hoogwaardige machine ook de bedrijfszekerheid die u wenst.

Massey Ferguson biedt u dit aan in de vorm van verlengd garantieprogramma – 5 jaar zekerheid. Bij onverhoopte schade wordt uw machine door ons gerepareerd, worden er alleen orginele onderdelen gebruikt en weet u waar u de komende 5 jaar financieel aan toe bent!

Uw voordelen

  • 7500 draaiuren of 5 jaar zekerheid
  • Herstel, schade en onderhoud via uw Massey Ferguson dealer
  • Alleen gebruik van originele onderdelen
  • Minder kosten, financiële zekerheid voor de toekomst

Hollands Noordkop is erg blij met deze 5 jaar zekerheid, op deze manier laten we zien dat we machines van zeer hoge kwaliteit hebben waar we volledig achter staan.

 

Hollands Noordkop is een professioneel mechanisatiebedrijf in de noordkop. Zowel bollenkweker, melkveehouder, akkerbouwer, gemeentelijke instantie, loonwerker als particulier zijn bij ons van harte welkom. Wij vertegenwoordigen een breed assortiment aan merken voor machines van hoge kwaliteit. Als dealer van Massey Ferguson leveren wij trekkers van de kop van Noord-Holland tot Beverwijk aan toe. Met onze meer dan 35 jaar aan ervaring voorzien wij u graag van een goed advies. In onze winkel en magazijn vind u duizenden onderdelen en producten. We helpen u graag snel weer aan het werk. Ook de werkplaats heeft vele jaren kennis in huis en is voorzien van de nieuwste apparatuur. U bent van harte welkom, online en natuurlijk aan de Burgemeester Lovinkstraat te Breezand.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This