Selecteer een pagina

Massey Ferguson introduceerd de nieuwe 7700 serie

Op de Sima in Parijs heeft Massey Ferguson de nieuwe MF 7700-serie geïntroduceerd. Deze nieuwe modellen zijn ontworpen op basis van de zeer succesvolle en bekroonde MF 7600-serie.

De serie bestaat uit 9 tractoren met een vermogensklasse van 140 PK tot 255 PK, hierin is de keuze uit drie transmissies (Dyna- 4/Dyna- 6/ Dyna- VT) en drie niveaus van specificatie, dit maakt deze serie zeer veelzijdig. Engine Power Management (EPM), dat voorziet in een maximaal extra vermogen van 25 PK, is standaard op alle modellen. De MF 7726 met een vermogen van 280 PK is het vlaggenschip van deze serie.

De basis van de nieuwe serie stamt af van de MF 7600-serie, de 7600-serie ontving reeds tal van onderscheidingen als ‘Tractor of the Year’ en ‘Golden Design Award’, deze betouwbare serie wordt gerdeerd door de vele gebruikers!

Massey Ferguson heeft de serie verder verfijnd en nieuwe functies toegevoegd die het comfort en de controle verhogen, wat leidt tot nog grotere prestaties, productiviteit en verdere verlaging van de TCO (Total Costs of Ownership).

 

MF 7700-serie specificaties:

  • Nieuwste technologie zescilinder, 6,6 liter en 7,4 liter AGCO POWER-motor, met Engine Power Management (EPM) genereert 25 PK extra vermogen op alle modellen
  • Keuze van Dyna-4, Dyna-6 semi-powershift of Dyna-VT continu variabele transmissie, (afhankelijk van het model)
  • Electronische aftakassnelheidselectie op de Efficiënt en Exclusieve modellen
  • Hoge capaciteit – Toegelaten totaal gewicht met 12% gestegen waardoor MF 7700-serie grotere ladingen en zwaardere aanhangwagens kan transporteren
  • Nieuw door Massey Ferguson ontworpen voorasvering, onderhoudsvrij en biedt een hoog comfort
  • Hogere hydraulische capaciteit en maximaal acht regelventielen voor een uitstekende werktuigenbediening
  • AGCOMMAND en Auto-Guide 3000 ready
  • Verkrijgbaar in de Essential, Efficient en Exclusive uitvoering

Pin It on Pinterest

Share This