Selecteer een pagina

MF 3600 A F op maat

Eenvoudig maar indrukwekkend, sterk en veelzijdig

De MF 3600 serie bestaat uit robuuste kracht en snel, wendbaar wendbaarheid. Deze stoere modellen zijn ontworpen om de meest uiteenlopende landbouw, specialist en gemeentelijke taken aan te pakken, De MF 3600 serie staat voor solide kracht en soepele wendbaarheid. Deze sterke tractoren zijn ontwikkeld voor een zo breed mogelijk scala van landbouw- en groenvoorzieningstaken.

De tractoren zijn voorzien van een 3-cilinder AgcoPower Common Rail motor en biedt daarbij verschillende transmissie keuzes. De MF 3600 is eenvoudig, kosteneffectief en biedt een ruime, comfortabele werkomgeving.

Kenmerken MF 3600 A/F serie

  • De cabine is verbazingwekkend ruim en comfortabel door het vrije zicht rondom. De cabinevloer is vlak en praktisch.
  • Een krachtige Common Rail motor, met ruim voldoende koppel en zuinig met brandstof. De common-rail techniek verzekert dat uw trekker soepel loopt. Kies daarbij de transmissie die bij uw behoeften past.
  • Uitgerust met de vermaarde Ferguson 3-puntshefinrichting, met optionele hefcapaciteit van 3.000 kg, plus optionele elektronische hefbediening op ‘F’ modellen.
  • Hydrauliek: ijzersterk en een ruime keuze in specificaties verkrijgbaar. Maximaal vijf regelventielen beschikbaar, waarvan twee met joystickbediening, met achter en in het midden gemonteerde hydrauliekkoppelingen. Hydrauliekoliestroom van wel 62 l/min.
  • Geoptimaliseerde aftakas die een lager motortoerental nodig heeft, zuiniger in gebruik, minder slijtage en lager geluidsniveau.
  • Verticale uitlaatpijp voor optimaal zicht voor de bestuurder.
  • Uitstekend manoeuvreren dankzij de Superturn vooras.
  • Uitstekende trekkracht, wendbaarheid en stabiliteit door korte wielbasis, hoge vermogen-gewichtverhouding en laag liggend zwaartepunt.

Toelichting op uitvoeringen A/F

‘A’ uitvoering De 3600 ‘A’ uitvoering is de perfecte tractor voor inzet in verschillende toepassingen. Hij is verkrijgbaar in breedtes van 1,70 t/m 2,40 m en door zijn bredere profiel geschikt voor zeer veel toepassingen, waardoor de ‘A’ uitvoering werkelijk universeel is. De 3600 ‘A’ is meer dan geschikt voor inzet in uiteenlopende werkzaamheden in diverse marktsectoren. De overzichtelijke tractor is zeer eenvoudig te bedienen en kan uiteenlopende taken met gemak aan. Kortom: de perfecte partner voor uw bedrijf en uzelf.

‘F’ uitvoering De MF 3600 in ‘Flex’ uitvoering is verkrijgbaar in breedtes van 1,45 tot 1,90 m en is compact, flexibel en veelzijdig. Ideaal als u op zoek bent naar een universeel inzetbare tractor voor algemene toepassingen. Het Flex model is ook zeer geschikt voor grotere wijngaarden, groenvoorziening, fruitboomgaarden en lage veestallen. De ‘F’ modellen van de MF 3600 serie zijn sterke machines met de ruimste cabine in hun klasse. De drie topmodellen van de ‘F’ reeks hebben standaard een AGCO POWER common-rail motor en bieden een keuze in versnellingsbakken, zoals de nieuwe 24×12, die de uitstekende kwaliteiten van PowerShuttle met de beproefde SpeedShift transmissie combineert.

Download hier de folder PDF logo 40 x 40

Model Motor Vermogen pk (kW) Uitvoering
MF 3630 3,3 litr/3-cil 76 A
MF 3640 3,3 litr/3-cil 84 A/F
MF 3650 3,3 litr/3-cil 94 A/F
MF 3660 3,3 litr/3-cil 102 F

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This