Selecteer een pagina

Massey Ferguson 7700 serie (185 t/m 280 pk)

De grote modellen uit de compleet nieuwe MF 7700 serie hebben een vermogensbereik van 185 t/m 280 pk. De alom bekende zuinige AGCO Power motor garandeert een lage kostprijs per draaiuur.

De tractoren zijn leverbaar met de keuze uit twee transmissies. Het niveau van uitrusting kiest de gebruiker zelf: Essential, Efficient of Exclusive. De modellen zijn voorzien van een Tier 4 final motor en vallen daarmee in de Vamil regeling.

Ongekend comfort

De MF 7700 serie is voorzien van een nieuwe geveerde vooras met maximaal. nog meer comfort een nog groter comfort en kan uitgevoerd worden met maximaal 8 ventielen. Het nieuwe dashboard biedt een helder overzicht en heeft een groter scherm voor eenvoudige en doeltreffende gebruikersinstellingen. Door de verhoogde hydrauliek-opbrengst, het veel grotere hefvermogen en een hoger totaalgewicht, is de MF 7700 serie heel breed inzetbaar.

 

Voorvering MF7700      Dashboard MF 7700

 

Nieuw dashboard met SIS – menu en informatie scherm.

Het grotere dashboard maakt snel en gemakkelijk controleren van de bedrijfsgegevens mogelijk, via het SIS-kleurenscherm van 70 x 52 mm. Het scherm is groter dan voorheen en heeft een hogere resolutie, zodat de informatie over de werking van de trekker, bewerkte oppervlakte en afstand, brandstof en uren gemakkelijk af te lezen zijn.

 

Download hier de folder PDF logo 40 x 40

 

De befaamde AGCO Power motor met uitstekende betrouwbaarheid is uitgerust met de super modern SCR techniek, met 25.000 SCR trekkers wereldweid verkocht. Perfect gecombineerd met de beste keuze in transmissies voor maximale productie, nu met EPM in alle modellen, voor extra vermogen wanneer dat het hardest nodig is om het werk effiecienter uit te voeren.

 

Pin It on Pinterest

Share This