Selecteer een pagina

BT pallettruck met platform 700 x 400

Pallettruck voor langere afstanden

Er zijn drie modellen in de BT Levio P-serie elektrischepallettrucks met platform. Beide modellen zijn geschikt voor intern transporttoepassingen waarbij productiviteit en rijden over lange afstanden gevraagd worden.

Opklapbaar bestuurdersplatform

Dankzij het opklapbare bestuurdersplatform zijn deze elektrische pallettrucks ook geschikt voor werkzaamheden in krappe ruimtes en voor het laden en lossen van vrachtwagens.

 

Elektrische Pallettruck met opklapbaar bestuurdersplatform   

LPE200 / LPE220 / LPE250 

Extreem zuinige elektrische pallettrucks

De BT Levio P-serie is eenvoudig van opzet, waardoor deze pallettrucks eenvoudig in gebruik  zijn, maar gelijktijdig concurrerende prestaties bieden. Met maximum rijsnelheden tot 12 kilometer per uur, een indrukwekkende hef- en daalsnelheid en een laag energieverbruik zijn de trucks uit de P-serie in staat meer werkcycli per batterijlading uit te voeren dan standaard elektrische pallettrucks.

Optimale prestaties dankzij BT-Powertrak

Om deze productiviteit te bereiken zijn alle Levio P-serie trucks uitgerust met BT Powerdrive. Dit is een geavanceerd besturingssysteem waarbij individuele instellingen volledig op iedere truckbestuurder instelbaar zijn om daarmee de efficiëntie te vergroten. Terwijl de toevoeging van het BT Powertrak systeem ervoor zorgt dat de druk op het aandrijfwiel altijd optimaal afgestemd is op de last, zodat slippen van het aandrijfwiel tot het verleden behoort en daarmee veiliger gewerkt kan worden.

Download hier de folder in pdf formaat.

  • Hefcapaciteit tot 2,5 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm
  • Standaard vorklengte tot 2350 mm
  • Hoge rijsnelheden en wendbaarheid
  • BT Powerdrive
  • BT Powertrak

 

Klik hier voor de brochure

 

Model Max. hefcapaciteit (kg) Max. batterijcapaciteit (Ah) Max. rijsnelheid (km/h)
LPE200 2000 600 10
LPE220 2200 600 10
LPE250 2500 600 12.5

 

Pin It on Pinterest

Share This