Selecteer een pagina

De VA-Keur is een nieuwe veiligheidskeuring in een vertrouwd jasje. VA staat voor Veiligheid Arbeidsmiddelen. Per 1 januari 2016 gaan de bestaande keurmerken VeBIT en COM-Keur verder onder deze naam. Met het onafhankelijke VA-Keur combineert Fedecom de expertise van twee gerenommeerde keurmerken.

Het gemak van VA-Keur

Veilig werken begint bij goed onderhoud. Keuren is dan belangrijk en vaak zelfs verplicht. Is het niet door afnemers, dan is het wel door de ARBO-wet. Door uw machines regelmatig te laten keuren door een VA keuringsbedrijf, voldoen uw machines aan de huidige geldende veiligheidseisen en dragen zij bij aan betere ARBO omstandigheden. De nieuwe keuring is bovendien completer dankzij een preventieve keuring en een steekproefsgewijze herkeuring achteraf. En u heeft alles online inzichtelijk dankzij onze digitale rapportages.

Wij zijn een van de 250 VA-keur bedrijven en zijn gerechtigd om uw arbeidsmiddelen en elektrische gereedschappen te keuren. Hieronder vallen o.a. ook uw heftruck, tractoren en andere landbouwmachines. Aan de hand van het VA-Keur inspectiesysteem, keuren speciaal daarvoor opgeleide keurmeesters uw machines. De keuring wordt uitgevoerd conform vastgelegde procedures, die vooraf met u worden besproken. Van elke gekeurde machine ontvangt u een schriftelijke of digitale rapportage. De keurmeesters kunnen uw goedgekeurde machines voorzien van een VA-keur sticker. Het VA-Keur keurmerk geniet het vertrouwen van de Arbeidsinspectie. U kunt dus voor al uw machinekeuringen bij Hollands Noorkop terecht.

VA-Keur: dat werkt zeker!

 

Pin It on Pinterest

Share This