Selecteer een pagina

Wat ga je doen?

Als Vertegenwoordiger / Verkoopadviseur ben jij hét gezicht voor klanten van Hollands Noordkop. Je adviseert klanten in Noord-Holland over de hoogwaardige producten zoals Massey Ferguson traktoren, Toyota vorkheftrucks en Hardi veldspuiten Als Vertegenwoordiger / Verkoopadviseur heb je de volgende hoofdtaken:
Het actief benaderen en bezoeken van bestaande en nieuwe relaties;

  • Het geven van (technisch) advies over de producten;
  • Het zorgdragen voor een kloppend administratief proces voor een uitstekende klantbeleving.
  • Als Vertegenwoordiger / Verkoopadviseur is het kantoor in Breezand je vaste standplaats.

In deze functie ben je ongeveer 60% van je tijd bezig met het bezoeken van klanten en 40% met kantoorwerkzaamheden zoals het schrijven van offertes. Hollands Noordkop werkt met name in het gebied van Texel tot en met Beverwijk en klanten zijn bollenkwekers, melkveehouders, akkerbouwers en gemeentelijke instanties.

Wie ben jij?

Als Vertegenwoordiger / Verkoopadviseur heb jij het volgende ideale profiel:
Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld aan de HAS of Technische Bedrijfskunde;
Je hebt aantoonbare affiniteit met de agrarische sector. Naast deze zaken is je persoonlijkheid van doorslaggevend belang voor deze functie. De bedrijfscultuur van Hollands Noordkop kenmerkt zich door een familiaire sfeer en een aanpakkersmentaliteit. Doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn erg belangrijke zaken om succesvol te zijn in deze functie.

Wat bieden wij?

Hollands Noordkop is een stabiele, financiële gezonde organisatie waar goed voor de medewerkers wordt gezorgd. Als Vertegenwoordiger / Verkoopadviseur geniet je de nodige vrijheid waarbij er wel verwacht wordt dat je echt onderdeel van het team wordt. De CAO Metalektro wordt gevolgd en het salaris is marktconform. Het betreft een fulltime functie. Waar ga je werken? Hollands Noordkop is een begrip in de regio, al 40 jaar voorziet Hollands Noordkop haar klanten van professioneel advies op het gebied van Massey Ferguson tractoren, vorkheftrucks en constructiewerk. Ook de werkplaats heeft vele jaren kennis in huis en is voorzien van de nieuwste apparatuur. Met zo’n 15 mensen wordt er hard gewerkt aan vakwerk en innovatieve oplossingen voor met name bollenkwekers, melkveehouders, akkerbouwers en gemeentelijke instanties. De vacature Vertegenwoordiger / Verkoopadviseur is een uitbreiding vanwege aanhoudende drukte.

Bij interesse en/of vragen kan je contact opnemen met Teun van Wijngaarden van H&S Adviesgroep | Regio Talent. Hij is te bereiken via T.vanWijngaarden@regiotalent.nl of 072 – 512 52 30.

Pin It on Pinterest

Share This