Selecteer een pagina

Cultivator uit PDF

Vogel en Noot Cultivatoren

De TerraMix is een vleugelschaarcultivator en is uitermate geschikt voor de conventionele grondbewerking. Bijzonder is het gepatenteerde hydraulische zwenk-opklapsysteem. Optioneel: steenbeveiliging met spiraalveel en een frontaanbouw. Werkbreedte van 2,5 tot 6 meter.

De TerraFlex cultivator maakt een nog fijnere grondopbreking met betere verkruimeling mogelijk. De TerraFlex is ook als 3-puntsaanbouw op lichtere trekkers inzetbaar. Leverbaar in de werkbreedtes 3, 4 en 5 meter.

TerraCult heeft een mengende werking en geschikt voor stoppeland. Deze cultivator is breed inzetbaar dankzij de ruime keuze in scharen en walsen. Werkbreedte: 3 tot 6 meter. Deze cultivator maakt gebruik van vier framebalken en het hydraulisch zwenk-opklapsysteem.

 

Download hier de folder van de Vogel & Noot Cultivatoren    PDF logo 40 x 40

 

Veel akkerbouwbedrijven die door het bijpachten van grond ten behoeve van vruchtgebruik- overeenkomsten hun actieradius continu vergroten, hebben krachtige en economische grondbewerkings-werktuigen nodig, die universeel inzetbaar zijn. De vier Terra cultivatorseries van Vogel & Noot leveren ook onder moeilijke inzetomstandigheden werk van hoge kwaliteit en maken daardoor een zeer flexibele en universele inzet gedurende het hele jaar mogelijk.

Door een optimale afstemming van het werktuig wordt de grond over het gehele oppervlak bewerkt, worden gewasresten intensief ingemengd en het bewerkte oppervlak naar behoefte verdicht. Door de keuze in verschillende schaarvormen en aandrukrollen is aanpassing aan de werkomstandigheden ter plaatste altijd binnen de kortst mogelijke tijd te realiseren. Dankzij het grote instelbereik van de werkdiepte zijn de cultivators van de Terra series echt multifunctionele werktuigen!

De som van deze eigenschappen maakt een professionele inzet mogelijk, zowel bij conventionele als bij conserverende grondwerking.

 

Pin It on Pinterest

Share This