Selecteer een pagina

Ploeg Vogel en Noot

Vogel en Noot Ploegen

De © Plus wentelploegen onderscheiden zich vanwege het Permanit-C staal van de risters. Hierdoor is het rister zeer slijtvast en sterk. De ploegen hebben een overzichtelijk instelmechanisme en een duurzame wentelas.

Ruime keus aan opties

Alle ploegen beschikken standaard over een mechanische werkbreedteverstelling. Bij de © Plus Vario ploegen gaat dit hydraulisch. Dankzij de ruime keus aan risters, steunwielen, steenbeveiligingen en kouters is het mogelijk om voor elke situatie de juiste ploeg samen te stellen.

Halfgedragen wentelploegen

De Hektor, vijf-, zes- of zevenschaar, is uitgerust met een zeer groot loopwiel en is leverbaar met diverse ristertypen en verschillende steenbeveiligingssystemen. De Heros is leverbaar als zes-, zeven, acht- of negenschaar.

Download hier de folder van de Vogel & Noot Wentelploegen    PDF logo 40 x 40

 

Vogel & Noot is de grootste ploegenfabrikant van West-Europa. Met reden… Slijtvaste onderdelen geproduceerd uit hoogwaardig staal geven Vogel & Noot ploegen die typische Vogel & Noot kwaliteit.

Vogel & Noot onderdelen worden in eigen beheer geproduceerd. Een uniek koolstofhardingsproces garandeert een optimale slijtvastheid van originele Vogel & Noot onderdelen. Deze hoge kwaliteit van Vogel & Noot onderdelen wordt onderkend door vele andere ploegenfabrikanten. Vogel & Noot mag zich leverancier noemen van onderdelen voor vele ploegenfabrikanten

Pin It on Pinterest

Share This