Selecteer een pagina

VOGEL en NOOT twee fasen ploeg, de bovenlaag onder en de onderlaag boven.

Eigen ontwikkeling Hollands Noordkop, uitermate geschikt voor de bloembollencultuur.

Als twee of drie schaar, en de keuze grote voorscharen of grote achterscharen.

Om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij een Vogel & Noot twee fasen ploeg ontwikkeld. Deze ploeg is door Hollands Noordkop volledig aangepast om een goede grondscheiding te creëren. Deze Vogel & Noot ploeg kan zeker qua werking de bekende Panterploeg vervangen.
De bovenste laag wordt door de instelbare bovenschaar onderin de voor gewerkt. Het van 30 tot 50 cm diep werkende M430 reester werkt de onderlaag omhoog. Zo plant men in schone grond en verlaagd men de ziektedruk.

Download hier de folder van de Vogel & Noot Twee fasen ploeg    

 

De ploeg is hèt symbool van de landbouw. De grondbewerking is, naast de teelt, bemesting en gewasbescherming, doorslaggevend voor het succes van de akkerbouw. Duurzaamheid en hoge efficiency bij de uitvoering van het werk zijn beslissende factoren waar de landbouwtechniek ook in de toekomst op zal worden afgerekend. Het streven is een duurzame grondbewerking, verhoging van de opbrengst per oppervlakte en een voor een hoog rendement ontwikkelde constructie. De inzet van moderne ploegen is, naast de conserverende grondbewerking en alternatieve zaaimethoden, zoals voorheen van groot belang voor de opbrengst en daarmee het succes van de grondbewerking. Vogel & Noot is in deze markt één van de toonaangevende aanbieders. Als grootste fabrikant in de EU hebben wij de ontwikkeling van de moderne ploegtechniek mede vormgegeven. VN-ploegen onderscheiden zich door robuuste techniek, hoge werkkwaliteit en een optimale aanpassing aan de specifieke eisen van de Nederlandse akkerbouwer, welke leiden tot economische voordelen.

 

Pin It on Pinterest

Share This