Selecteer een pagina

De MF 5610 trekker die Manon Ossevoort tijdens de slopende Antarctica2 expeditie naar de Zuidpool bracht, is bij terugkeer in Beauvais als een ware held onthaald.

Speciale gasten waren Tractor Girl Manon Ossevoort zelf, hoofd techniek Nicolas Bachelet en cameraman Simon Foster. De MF 5610 Manon bracht Manon veilig naar de Zuidpool en vervulde zo haar droom om een trekker naar ‘het einde van de wereld te rijden’. Om dat te bereiken is het de eerste landbouwtrekker die ooit is uitgerust met speciale banden voor de extreme weersomstandigheden beneden de poolcirkel.

Bij de fabriek in Beauvais gaf Manon officieel de sleutels van de trekker terug aan Richard Markwell, Vice President en Managing Director van Massey Ferguson Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Na bijeenkomsten bij de twee fabrieken en de Beauvais 2 cab assemblagelijn, reed de trekker onder politie-escorte naar het Stadhuisplein om te worden begroet door Caroline Cayeux, burgemeester van Beauvais, en andere lokale hoogwaardigheidsbekleders en bedrijven.

De MF 5610 is één van de belangrijkste bezienswaardigheden op de Massey Ferguson stand op de SIMA-beurs in Parijs (22-26 februari).

Pin It on Pinterest

Share This